Over ons

Geunes & Gijbels Verzekeringen

Geunes & Gijbels verzekeringen is al tientallen jaren een vaste waarde in Neerpelt en omgeving voor allerlei diensten aangaande financiële dienstverlening. Zowel voor particulieren als voor ondernemingen bieden we een op en top professionele benadering voor al uw verzekerings- en beleggingsproducten met een fiscaal geoptimaliseerde, maar vooral correcte aanpak. Zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wat het aanbod aan verzekeringen van Geunes & Gijbels Verzekeringen betreft, maken we natuurlijk optimaal gebruik van ons statuut als onafhankelijk makelaar. Geunes & Gijbels Verzekeringen is niet gebonden aan één maatschappij, zo mag blijken uit het overzicht verderop in deze site van onze belangrijkste partners. Een blik op deze lijst biedt u alvast voldoende garantie van ons gedifferentieerd aanbod, en moet duidelijk maken dat wij voor elke specifieke gezinssituatie of voor elk bedrijf de gepaste oplossing op maat kunnen vinden.

De klantgerichte aanpak van Geunes & Gijbels Verzekeringen komt ook tot uiting in onze vlotte schaderegelingen waarbij we persoonlijk bijstaan in geval van nood. In combinatie met een stipte opvolging van uw dossier (zo nodig zijn we zelfs aanwezig bij de expertise) zorgt ons kantoor ervoor dat u zo weinig mogelijk persoonlijke hinder zal ondervinden van eender welke onaangename gebeurtenis die u te beurt valt.

Andere hoeksteen van de dienstverlening van Geunes & Gijbels Verzekeringen betreft het aanbod aan beleggingen. Wij beschikken over een ruime know-how op fiscaal vlak; dewelke een belangrijke troef betekent bij het aanbieden van de juiste combinatie beleggingen (pensioensparen, levensverzekeringen, schuld-saldo verzekering, VAPZ, IPT enz). Dankzij het aanbieden van dergelijke producten zorgen wij dat u een substantiële fiscale optimalisatie realiseert waarbij u jaarlijks vele Euro’s uitspaart.

Het professioneel karakter van Geunes & Gijbels Verzekeringen vertaalt zich eveneens in een beroepslicentie bij de regulator en toezichtshouder ‘FSMA’.

Onze ruime openingsuren tot slot laten in alle discretie een vertrouwelijk onderhoud aangaande uw financiële zaken toe.

Ons vierkoppig team staat steeds voor u klaar, en indien u dit wenst komen we op afspraak zelfs graag tot bij u ter plaatse voor de nodige toelichting!

Team

Dirk Vernijns

Zaakvoerder

Mail mij

Heidi Vanderlocht

Schade en Administratie

Mail mij

Pieter Hermans

Verzekeringsadviseur

Mail mij

Partners