Uw autoverzekering

Autoverzekering – introductie

Autoverzekering -  Verzekeringen Geunes & Gijbels NeerpeltU moet bij verzekeringen Geunes & Gijbels maar één keer nadenken over uw autoverzekering. En dat is op het moment dat u een nieuwe auto koopt. Want dan kiest u, samen met verzekeringen Geunes & Gijbels, de geschikte bescherming uit ons pakket. Hebt u geen nood aan sommige waarborgen? Dan haalt u die er gewoon uit.

Hebt u de perfecte polis samengesteld? Dan mag u met een gerust hart alles aan verzekeringen Geunes & Gijbels overlaten. Verzekeringen Geunes & Gijbels volgt uw keuze tot in de puntjes op en zorgt voor snelle en gepaste tussenkomsten als dat moet.

De meerwaarde van verzekeringen Geunes & Gijbels? Die zit in onze persoonlijke, snelle en onberispelijke service. En in de evenwichtige opbouw van al onze waarborgen. Anders gezegd: uw autoverzekering dekt wat u verwacht. Welke bescherming u ook kiest.

Bovendien houden we bij verzekeringen Geunes & Gijbels, net als u, niet van kleine lettertjes. U weet dus altijd precies waarvoor u verzekerd bent. Vraag bij twijfel ook zeker raad aan uw contactpersoon bij verzekeringen Geunes & Gijbels. Hij geeft u graag onafhankelijk advies. 

Autoverzekering – BA, dekking van schade aan derden bij een ongeval.Autoverzekering BA - Verzekeringen Geunes & Gijbels Neerpelt


Als eerste stap moet u zich verzekeren tegen schade aan derden – dat is een wettelijke verplichting. Die autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid zorgt ervoor dat uw verzekeringsmaatschappij alle schade aan anderen betaalt bij een ongeval dat u veroorzaakt. 

Autoverzekering – Omnium, dekking van schade aan uw eigen voertuig.

Autoverzekering omnium - Verzekeringen Geunes & Gijbels NeerpeltAls tweede stap moet u zich verzekeren voor shade aan uw eigen auto. Uw auto heeft u heel wat geld gekost. Ook herstellingen door een goede garagist of carrosseriebedrijf zijn niet goedkoop. En na een perte totale blijft u al helemaal met een financiële kater achter. Gelukkig kunt u zich ook voor die kosten bij verzekeringen Geunes & Gijbels verzekeren. Zo’n autoverzekering omnium haalt de factuur voor uw eigen kosten na een ongeval of na diefstal dus flink omlaag. 

Autoverzekering – Bestuurder, dekking van uw eigen lichamelijke schade.Autoverzekering bestuurder - Verzekeringen Geunes & Gijbels Neerpelt

Als derde stap moet u zich verzekeren voor uw eigen lichamelijke letsels. Uw autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid dekt alle materiële en lichamelijke schade aan anderen. En uw autoverzekering omnium vergoedt schade aan uw voertuig. Maar u loopt als bestuurder natuurlijk ook zélf risico op lichamelijke letsels bij een ongeval. Ook daarvoor kunt u zich verzekeren en ook hier hebt u de keuze tussen twee formules:

  • Gemeen recht: volgens de regels van het gemeen recht bepalen wij de vergoeding voor uw tijdelijke en blijvende invaliditeit, ziektekosten en overlijden. Dat bedrag houdt rekening met uw persoonlijke situatie en kan oplopen tot 1,25 miljoen euro.
  • Forfaitair: er wordt een vast bedrag uitgekeerd voor uw tijdelijke en blijvende invaliditeit, kosten van behandeling en overlijden. Merk op dat de dekking niets te maken heeft met de aansprakelijkheid. Ook als u in fout bent, wordt u vergoed. 

Autoverzekering – Bijstand / Pechverhelping.

Autoverzekering pechverhelping - Verzekeringen Geunes & Gijbels NeerpeltAls vierde stap kan u een autoverzekering pechverhelping nemen. Ongevallen zorgen voor de meeste schade. Maar ook een panne zorgt gegarandeerd voor heel wat problemen: hoe raakt u weer thuis? Wie betaalt de sleepdienst? Krijgt u een vervangwagen?

De autoverzekering bijstand bezorgt u een volledige bescherming: ze zijn nooit verder dan een telefoontje van u verwijderd. Dat betekent in de praktijk in de meeste gevallen onder meer:

  • Permanente bijstand: u mag 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen. De gekozen pechverhelpingsdienst zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer op pad bent en dat uw wagen op de juiste plaats terechtkomt.
  • Sleepdienst: ze slepen uw wagen meteen naar de garage.
  • Netwerk van erkende herstellers in België: op het moment van het schadegeval bepaalt een expert de reële waarde van uw wagen.
  • Vervangwagen: u bent meteen weer mobiel.
  • Repatriëring: ze brengen u en uw wagen weer naar huis vanuit het buitenland.
  • Dekking van medische kosten in het buitenland: dit varieert afhankelijk van de gekozen formule en kan oplopen tot 50.000 euro. Naast een sowieso gedekte bijstand na ongeval, kunt u ook hier uw autoverzekering samenstellen zoals u dat wenst. U kiest tussen (of combineert): 1. Autoverzekering Bijstand Personen: u en uw gezin genieten van bijstand in de hele wereld, ongeacht het gebruikte vervoermiddel. 2. Autoverzekering Bijstand Voertuig: bijstand voor uw voertuig en de passagiers voor alle landen op uw groene kaart. 

BA Auto

Autoverzekering - ba auto - Geunes & Gijbels verzekeringen Neerpelt

Meer lezen

Omnium

Autoverzekering - omnium - Geunes & Gijbels verzekeringen Neerpelt

Meer lezen

Verzekering bestuurder

Autoverzekering - bestuurder - Geunes & Gijbels verzekeringen Neerpelt

Meer lezen

Pechverhelping

Autoverzekering - pechverhelping - Geunes & Gijbels verzekeringen Neerpelt

Meer lezen